Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
    По моя въпрос ,колата нес беше приета в 9 сутринта при д-р Итал Сервиз и в 14,30 бях поканен да си я прибера обратно излекувана.Потребителската такса ми излезе 89 лв, и включи :нова долна помпа на съединителя,майсторлък и течност.

Мястото им е единствено и само на ПЪТЯ /и то по висдокоскоростните магистрали да внушават страх и респект в пътната обстановка/.
    Много ти арна таксата бре Т'анасе.... искам и аз така да е мойта

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Дано да е така и при тебе,но ме съмнява.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
        Много ти арна таксата бре Т'анасе.... искам и аз така да е мойта
        Какво и има на твойта ?

Comment

Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
          Какво и има на твойта ?
          Ето цяла тема колега http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28432

155 2.5 V6

Comment

Не се сърдете че няма кой да помогне , просто не останаха само фенове , а 155 ците са в бокса ;(
            и аз сега карам едно пунто ГТ с преебана турбина и гейт , мъка ама се движа някак си , онзи ден то тегли алфата , е бая душа бра , все пак е с 500 кила по леко , едвам я задърпа до сервиза , после меришеше на кисело зеле под капака

ако някой има нужда от нещо да звънка , помагам с каквото мога 0898400576
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
              Не се сърдете че няма кой да помогне , просто не останаха само фенове , а 155 ците са в бокса ;(
              и аз сега карам едно пунто ГТ с преебана турбина и гейт , мъка ама се движа някак си , онзи ден то тегли алфата , е бая душа бра , все пак е с 500 кила по леко , едвам я задърпа до сервиза , после меришеше на кисело зеле под капака

ако някой има нужда от нещо да звънка , помагам с каквото мога 0898400576
              Ето това се казва приказка!!! Евала колега много малко са хората,които винаги имат готовност да помогнат когато ги потърсиш за съжаление..... С ръка на сърцето мога да заявя,че ако колата ми беше в движение отдавна щях да отдърпам МУРОМЕН до сервиза..... Както и всеки друг ! Трябва да се подкрепяме взаимно Сега ще пусна една темичка в нашия раздел и се надявам всеки фен с 155-ца да се впише (ГСМ и Име) ! Знам че има отделна тема с номера за взаимопомощ,но едва ли ако потърсиш някой ще се отзове... Та ние сме си малко и без това и все си мисля,че винаги бихме си "хелп-нали" в кофти момент!

155 2.5 V6

Comment

Само да спомена,че мен ме издърпа до сервиза моята бивша баничарка дето караха Берлинго 1,6 HDI.Караше го един мой колега пак алфист /има 156 фейслифт/ та баничарката също видя доста зор.Той ми каза,че все едно съм бил с опъната ръчна.Важнжто е,че имаше хепи енд за мота количка и я оправиха за няколко часа момчетата.

Comment

Тая тема стана кой с какво си е дъпрал алфата

Ама тъй де...и важното е всичко да свърши добре...

Мен ме дърпа лада комби 2104 1.5 двигателя на газ ехх... с тая лада в комбинация с алфата сме минали над 20км. в тази комбинация.....

Истината обаче е че тия 20км ми бяха най-евтините, които съм минал с алфата до сега
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Истината обаче е че тия 20км ми бяха най-евтините, които съм минал с алфата до сега .

На мен също ми бе евтино пърпорках след пилотната кола на газ.

Алфа и евтино -няма Венци и аз и ти го знаем мн добре.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Истината обаче е че тия 20км ми бяха най-евтините, които съм минал с алфата до сега .

На мен също ми бе евтино пърпорках след пилотната кола на газ.

Алфа и евтино -няма Венци и аз и ти го знаем мн добре.
                      Така е....най-интересното е че след като дадеш първите 3хил лв. по тия коли.... след това не ти пука колко още ще платиш и ще продължаваш да плащаш...

Някой несъгласен
                      by RUBIG service

Comment

Ами ако ти писне да плащаш в един момент?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Няма страшно, колега - и двете ми 155-ци (и първата и сегашната) се разболяха от тая болест. Така че това явно не е нехарактерно за 155 ...
                          Иначе и стартер сменях - наистина е заврян на маймуната в г..а
                          Честито сега, и само газ !!! За стимул - погледни клипчето под снимките в подписа ми
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Ами ако ти писне да плащаш в един момент?
                            Качваш се на Голф и пак започваш да плащаш!!!, само че по-малко хора ще те плюят все пак ще караш великата марка VW и няма да изпитваш удоволствие от карането на тоя шваб... При старите коли е така...На който ще му писва от ремонти да си купува Дачия Логан...

Аааа и колко човека от с VW могат да се похвалят с такова клипче? Кой коя марка? Та ей за това е всичко...щастието да караш една истинска легенда..

Клипчето рулирааааа
                            Last edited by VFTI; d.m.y г., 14:52.
                            by RUBIG service

Comment

и на алфата и на фиата страдах от същия проблем но за 15 лева се оправих в двата случая...само сваляш цил.за 5 минути работа отиваш и взимаш гумички слагаш обезвъсдушаваш и си готов
                              alfa 164 t.s ex
                              tipo 2,0 16v turbo ex
                              opel astra amnesia ex
                              megane 2 ex
                              alfa 159 jtd ех
                              audi A6/S TQ 330+
                              audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                              alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

@ Да бе?! И утре ще ревне, че му е изпушил стартера, а само ако знаеш къде е натъпкан-жална му майка ако се повреди...

Стартер а е цвете за мирисане .Ама я да ти се случи да сменяш серво на 155 ца с ABS - те тогава ще видиш не само отде изгрява слънцето, но и къде залява .
                                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                                X